Suspendat de FSV Mainz la 17 octombrie pentru susţinerea Palestinei, jucătorul olandez Anwar El Ghazi (28 de ani) şi-a arătat încă o dată angajamentul faţă de poporul palestinian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La vremea respectivă, clubul german l-a criticat pentru că a luat poziţii care nu erau în concordanţă cu valorile clubului. Reintegrat luni după o suspendare de două săptămâni - Mainz explicând că jucătorul său s-a distanţat de angajamentul său iniţial - olandezul şi-a reiterat totuşi sprijinul pentru poporul palestinian, contrar comunicatului de presă al clubului.

"Nu am regrete sau remuşcări în legătură cu poziţia mea. Nu mă distanţez de ceea ce am spus şi susţin, astăzi şi până la ultima mea suflare, umanitatea şi pe cei oprimaţi", a scris El Ghazi, reiterând lupta sa împotriva oricărei forme de violenţă.

 

Mainz a reacţionat imediat, explicând că a descoperit cu "surprindere şi neînţelegere" noul mesaj publicat de jucător. Actuala vicecampioană din Bundesliga a precizat că analizează problema din punct de vedere juridic, urmând să "evalueze" situaţia la o dată ulterioară.

El Ghazi a jucat trei meciuri pentru noul său club în acest sezon, după ce a venit în această vară de la PSV Eindhoven.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.