Aproximativ 15 suporteri au afişat, luni, la Stadionul Dinamo, unde avea loc prezentarea noului antrenor Claudiu Niculescu, două bannere cu mesaje injurioase la adresa patronului Ionuţ Negoiţă şi preşedintelui Consiliului de Administraţie, Alexandru David.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii au proferat lozinci împotriva celor doi conducători şi au scandat numele lui Ionel Dănciulescu şi al lui Claudiu Niculescu, suporterii considerându-l pe David vinovat de plecarea directorului general.

În conferinţa de presă, David a spus că nemulţumirile fanilor vor înceta odată cu obţinerea unor rezultate favorabile. El a precizat că a fost decizia lui Dănciulescu de a părăsi clubul.

"Am discutat ore întregi cu Dănciulescu să-l fac să se întoarcă. Dănciulescu a plecat pentru că aşa a dorit el. El a propus o pauză şi o are, uşa nu este încuiată, el a ales să o închidă şi a plecat. Vom vedea zilele următoare dacă vom numi pe altcineva în această funcţie", a spus oficialul.

El a negat o posibilă numire a lui Ionuţ Lupescu în această funcţie. În ceea ce-l priveşte pe Ionuţ Negoiţă, David a menţionat că acesta nu mai este atât de apropiat de echipă, refuzând să spună dacă omul de afaceri mai este patronul echipei.

FC Dinamo a anunţat, duminică seară, că noul antrenor al echipei este fostul fotbalist Claudiu Niculescu, acesta semnând un contract valabil până în 30 iunie 2020.

Niculescu îi succede la Dinamo lui Florin Bratu, care s-a despărţit duminică de gruparea bucureşteană, după trei înfrângeri suferite consecutiv de echipa "alb-roşie".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.