Negocierile dintre oficialii Federaţiei Române de Fotbal (FRF) şi Dan Petrescu pentru postul de selecţioner au fost sistate, astfel tehnicianul îşi continuă activitatea la CFR Cluj, au declarat pentru News.ro surse federale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, va începe discuţiile cu următorul antrenor de pe lista celor 16 propuşi de membrii Comisiei Tehnice a FRF, cel care a ocupat locul doi în privinţa numărului de voturi.

Dan Petrescu era primul de pe lista propunerilor. 

Pe listă se mai află antrenori ca Cosmin Contra, Ioan Andone, Mircea Rednic, Ionel Ganea, Gheorghe Hagi şi Victor Piţurcă.

Săptămâna viitoare, când Comitetul Executiv al FRF va vota încetarea relaţiilor contractuale cu Christoph Daum, este posibil să se voteze şi numirea noului selecţioner, în cazul în care Răzvan Burleanu şi directorul tehnic Mihai Stoichiţă vor ajunge la un consens cu unul dintre antrenorii de pe listă, în ordinea voturilor obţinute în Comisia Tehnică.

Comitetul Executiv al FRF se va reuni la sfârşitul săptătmânii viitoare. 

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, joi, că preşedintele forului, Răzvan Burleanu şi selecţionerul Christoph Daum au convenit încetarea colaborării, înaintea ultimelor două partide ale echipei României din preliminariile CM. Acordul urmează să fie validat de Comitetul Executiv al FRF.

Membrii Comisiei Tehnice a FRF au votat în şedinţa de luni pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului lui Christoph Daum de către Comitetul Executiv al federaţiei şi au propus variante pentru viitorul tehnician. 

Christoph Daum antrena naţionala României din iulie 2016. Sub conducerea sa, prima reprezentativă a disputat zece meciuri (opt oficiale, două amicable) şi a înregistrat trei victorii, trei remize şi patru înfrângeri. La 4 septembrie, selecţionata României a fost învinsă de naţionala Muntenegrului, scor 1-0, în etapa a opta a grupei E şi a ratat orice şansă de calificare la Cupa Mondială din 2018. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.