Cristina Neagu s-a declarat mândră şi foarte bucuroasă după ce a primit trofeul pentru cea mai bună jucătoare din lume, în 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi am primit trofeul pentru cea mai bună jucătoare a lumii în anul 2018. Sunt mândră şi foarte bucuroasă. Mulţumesc colegelor şi antrenorilor, dar mai ales oamenilor care cred mereu în mine", a scris sportiva pe Facebook.

Căpitanul reprezentativei României, Cristina Neagu, a primit, luni, trofeul pentru cea mai bună jucătoare din lume în 2018, într-o festivitate care a avut loc la Kumamoto, informează ihf.com.

Neagu a primit totodată şi un cec în valoare de 10.000 de euro.

Festivitatea a avut loc în pauza meciului dintre Republica Democrată Congo şi Japonia, din Grupa D a Campionatului Mondial de handbal feminin.

La 18 martie, Cristina Neagu a fost declarată, de forul internaţional de profil (IHF), cea mai bună jucătoare a lumii în anul 2018, aceasta fiind a patra distincţie de acest fel pentru sportiva tricoloră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.