Tehnicianul Eugen Neage, care are nevoie de o perioadă de pauză după ce a suferit un stop cardirespirator prin tahicardie ventriculară la meciul Dinamo – Universitatea Craiova, scor 0-2, a declarat că vrea să le mulţumească personal celor de pe ambulanţă, deoarece i-au salvat viaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Miercuri o să merg la control. Vreau să le mulţumesc personal acelor oameni de pe ambulanţă, pentru că mi-au salvat viaţa”, a spus Neagoe la Look Sport.

El a precizat că după ce a fost transportat la spital de la Arena Naţională a întrebat de mai multe ori rezultatul meciului. “La spital am întrebat imediat. Personalul spitalului Floreasca a evitat să-mi răspundă. Până la urmă fiica mea mi-a spus rezultatul şi soţia a certat-o tare. În afară de familie, fotbalul este viaţa mea”, a adăugat el.

Duminică seară, Dinamo a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 2-0, în etapa a doua a Ligii I, meci marcat de problema de sănătate a lui Neagoe.

În minutul 25, partida a fost întreruptă după ce lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă. Neagoe a primit îngrijiri câteva minute, iar după aproximativ un sfert de oră a fost dus cu ambulanţa la spital şi jocul s-a reluat.

În imaginile difuzate s-a putut vedea cum lui Neagoe i s-a făcut rău, a început să respire sacadat, medicul Liviu Bătineanu i-a dat o sticlă de apă cu vitamine, i-a luat pulsul, iar apoi tehnicianul şi-a dat jos sacoul, ochelarii şi a început să tremure, moment în care a fost chemată salvarea. El a fost stabilizat mai întâi pe teren, iar apoi în ambulanţă medicii au folosit defribilatorul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.