Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Eugen Neagoe, a declarat luni seară, după meciul cu UTA Arad, scor 6-0, că jucătorii săi au făcut o partidă aproape perfectă, însă le-a reproşat unele lucruri la pauză. El a menţionat că îi pare rău că se termină anul, având în vedere seria de meciuri fără înfrângere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am făcut o partidă aproape perfectă. Când câştigi cu 6-0 sunt puţine lucruri pe care poţi să le reproşezi jucătorilor. La pauză le-am reproşat însă unele momente, că am pierdut cu uşurinţă mingea. Băieţii merită felicitări pentru modul cum au tratat acest ultim joc din 2020. Pe undeva îmi pare rău că se termină acest an pentru că eram neînvinşi. Le-am mulţumit băieţilor după acest rezultat. Riza este un copil pe care ne vom baza în continuare, dar când stabilesc ceva înaintea jocului mă ţin de cuvânt. Stabilisem această schimbare, Montini ştia că o să intre. L-am schimbat, mi-am cerut scuze în faţa lui, ‘Îmi pare rău că te schimb’, dar asta este”, a spus Neagoe la posturile care transmit Liga I.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, luni seară, în deplasare, cu scorul de 6-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, ultima din acest an.

Au marcat Riza ‘7, Budescu ’20 (penalti), ’64 (penalti), ’77 şi Azulay ‘81, ’84.

În minutul 73, de la UTA a fost eliminat Bustea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.