Tehnicianul Eugen Neagoe a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că s-ar bucura ca la meciul cu Universitatea Craiova să fie prezenţi foarte mulţi suporteri, el precizând că fanii vor fi mândri de jucători după partida de pe Arena Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că am capacitatea necesară să trec şi peste o înfrângere, chiar dacă a fost foarte dureroasă. Sunt convins că băieţii sunt puternici, că mâine seară vom arăta cu totul altfel. Vor fi schimbări, dar veţi vedea mâine seară. Toţi jucătorii sunt valizi. Îmi doresc să câştigăm celetrei puncte. Am fost de foarte multe ori adversarul Craiovei, nu este ceva nou pentru mine. Este o echipă bună, cu jucători valoroşi, dar şi noi avem jucători cu experienţă, valoroşi, şi cu siguranţă mâineseară vom arăta şi atitudine, şi determinare şi concentrare. Mi-aş dori din tot sufletul ca mâine seară să avem 30.000 de suporteri şi aş vrea să încurajeze echipa ca la final să ne bucurăm cu toţii. Mâine seară avem prima ocazie de a-i face fericiţi pe suporterii lui Dinamo. Singura mea dorinţă este ca suporterii să vină în număr cât mai mare mâine seară şi să fie alături de aceşti băieţi, pentru că vor fi mândri de ei după acest joc”, a spus Neagoe.

El aprecizat că nu regretă că a venit la Dinamo. “Niciun moment nu am regretat că am venit şi nici acum nu regret. Voi face tot ce depinde de mine ca Dinamo să meargă în play-off”.

În prima etapă a Ligii I, Dinamo a pierdut confruntarea cu FC Viitorul, scor 0-5, meci marcat de incidente. La Ovidiu, fanii dinamovişti, aflaţi în număr de aproximativ 200, i-au înjurat pe patronul Ionuţ Negoiţă şi pe antrenorul Eurgen Neagoe după numai 25 de minute de joc. Suporterii i-au cerut demisia tehnicianului. După golul de 3-0 al gazdelor, din minutul 66, mai mulţi suporteri dinamovişti au intrat pe teren, fiind cu greu imobilizaţi şi scoşi din suprafaţa de joc de stewarzi. Jandarmii au intervenit şi s-au postat în faţa peluzei în care se afla galeria dinamovistă, fără a intra în conflict direct cu suporterii.

Managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, a mers la suporteri şi a încercat să-i calmeze. Meciul a fost reluat după o întrerupere de peste 20 de minute şi după ce galeria dinamovistă a fost evacuată. Gazdele au marcat repede încă două goluri după reluarea partidei. Nu toţi fanii dinamovişti au părăsit peluza, unul dintre ei întrând pe teren în minutul 75, pentru a-i cere socoteală lui Neagoe. Acesta a fost scos repede din spaţiul de joc şi meciul nu a mai fost oprit.

În etapa a doua, Dinamo va întâlni echipa Universitatea Craiova, duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.