Tehnicianul echipei ACS Poli Timişoara, Adrian Neaga, s-a plâns de prestaţia brigăzii conduse de Istvan Kovacs la meciul cu Dinamo, pierdut cu scorul de 0-1, spunând că a fost viciere clară de rezultat, deoarece la gol a fost ofsaid şi formaţia sa ar fi trebuit să beneficieze de un penalti spre finalul partidei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost viciere clară de rezultat. Acum trebuie să merg la băieţi în vestiar să le spun că am primit gol din ofsaid şi că am avut penalti clar. Viciere clară de rezultat. Penalti în minutul 89 şi ofsaid de trei metri, plus că au fost doi jucători în ofsaid. Arbitrii sunt stat în stat. Am încercat să am o discuţie cu el. A zis că se uită la reluări. Ţin să trag un semnal de alarmă. Dacă se vrea ca anumite echipe să rămână în Liga I să ne anunţe de acum. Dacă se vrea ca Timişooara să retrogradeze să ne anunţe şi ne retragem", a spus Neaga la Digi Sport.

El a precizat că s-a hotărât să preia conducerea tehnică a echipei ACS Poli după ce trei antrenori care au fost ofertaţi au refuzat.

Formaţia Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa ACS Poli Timişoara, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii I. Pentru Adrian Neaga a fost prima partidă la conducerea echipei bănăţene.

Golul a fost marcat de Robert Moldoveanu, în minutul 74.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.