Pe lângă înfrângerea suferită vineri seară de San Antonio Spurs în faţa celor de la Golden State Warriors, scor 118-112, francezul Victor Wembanyama, numărul 1 din ultimul draft a suferit un mic incident, care a fost rapid remediat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victor "Wembanyana". Aşa a apărut numele lui Wembanyama pe tricoul pe care l-a purtat aseară, la începutul meciului dintre Spurs şi Golden State (118-112 pentru Warriors), cu o greşeală în numele francezului. Greşeala de tipar a fost însă corectată rapid, jucătorul numărul 1 din ultimul draft schimbând tricoul după doar câteva minute.

"Nu am văzut greşeala, dar este păcat", a reacţionat el într-o conferinţă de presă. "Nu ştiu dacă cineva îşi va pierde locul de muncă, dar Spurs şi-a făcut treaba verificându-mi numele. Este foarte trist", a spus el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.