Jucătorul formaţiei Golden State Warriors, Draymond Green, a fost reintegrat în lotul echipei, a anunţat, sâmbătă seara, liga americană de baschet (NBA),într-un comunicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul în vârstă de 33 de ani fusese suspendat "pe termen nelimitat" la jumătatea lunii decembrie după ce a lovit un adversar, la câteva săptămâni după ce l-a strâns de gât pe francezul Rudy Gobert în timpul unui meci.

Astfel, el poate juca din nou după ce a lipsit 12 meciuri.

La mijlocul lunii decembrie, Draymond Green l-a lovit puternic în faţă pe pivotul echipei Phoenix Suns, Jusuf Nurkic, fiind imediat eliminat de arbitri în timpul înfrângerii echipei sale cu 119-116.

În timpul suspendării sale, cvadruplul campion NBA cu Warriors "a luat măsuri pentru a-şi demonstra dorinţa de a se conforma comportamentului aşteptat de la jucătorii din NBA". "El a fost monitorizat de un consilier şi s-a întâlnit cu reprezentanţi ai NBA, ai Warriors şi ai asociaţiei jucătorilor, toate aceste întâlniri urmând să continue pe parcursul sezonului", scrie liga.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.