Baschetbalistul formaţiei Golden State Warrios, Draymond Green, a fost eliminat în sfertul trei al meciului de marţi, Phoenix Suns, pentru că l-a lovit pe Jusuf Nurkic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jusuf Nurkic se apăra cu Draymond Green şi avea o mână pe şoldul lui Green când acesta s-a întors şi l-a lovit. Lovitura l-a trimis pe Nurkic la podea şi a fost dictat fault ofensiv asupra lui Green când mai erau 8'23 din sfertul trei.

Echipa de trei arbitri a revăzut înregistrarea video şi a transformat decizia iniţială într-un fault flagrant 2, arbitrul Brian Forte descriind acţiunile lui Green ca fiind "un contact inutil şi excesiv la nivelul feţei".

Green a fost predispus la incidente de-a lungul carierei sale. Luna trecută, el a primit o suspendare de cinci meciuri pentru că l-a prin de gât pe Rudy Gobert (Minnesota Timberwolves) în timpul unei altercaţii.

Green, în vârstă de 33 de ani, marcase două puncte şi oferise două pase decisive în 17 minute înainte de a fi eliminat marţi.

Suns s-a impus cu 119-116.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.