NBA a anunţat lista jucătorilor care vor lua startul în All Star Game, eveniment care va avea loc la Indianapolis, în data de 18 februarie. LeBron James (39 de ani) va ajunge la cea de-a 20-a participare record la All Star Game, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 18 februarie, la Indianapolis, se vor înfrunta cei mai buni jucători din Conferinţa de Vest şi Conferinţa de Est.

Nu există surprize majore în lista de jucători selecţionaţi prin voturile fanilor în proporţie de 50%, 25% de către jucători şi 25% de către jurnalişti. În Vest, jucătorul care a primit cele mai multe voturi din partea fanilor (peste 5 milioane) a fost - evident - LeBron James. Presa şi jucătorii l-au plasat doar pe locul al doilea, dar asta nu-l va împiedica să joace în All-Star Game pentru a douăzecea oară, la vârsta de 39 de ani.

În Est, jucătorul care a primit cele mai multe voturi a fost Giannis Antetokounmpo (5,4 milioane), clasat pe primul loc atât de jurnalişti, cât şi de jucători. Starul din Milwaukee va fi pentru a opta oară la All Star Game.

Titularii din Conferinţa de Est

Giannis Antetokounmpo

Joel Embiid

Jayson Tatum

Tyrese Haliburton

Damian Lillard

Titularii din Conferinţa de Vest

LeBron James

Kevin Durant

Nikola Jokic

Luka Doncic

Shai Gilgeous-Alexander

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.