NBA All-Star Game 2026 va avea loc în Intuit Dome din Inglewood, viitoarea casă a echipei Los Angeles Clippers, care se va deschide în toamna anului 2024, au anunţat NBA, franciza californiană şi primarul oraşului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intuit Dome, construit recent la Inglewood (sud-vest de zona metropolitană Los Angeles), va găzdui din sezonul viitor meciurile echipei LA Clippers, care în prezent împarte cu Lakers sala Crypto.com Arena din centrul oraşului.

"Am construit Intuit Dome pentru a-i primi pe cei mai buni baschetbalişti din lume şi suntem onoraţi să îi avem sub acoperişul nostru pentru All-Star Game", a declarat Steve Ballmer, proprietarul Clippers, despre evenimentul programat pentru februarie 2026.

Los Angeles a găzduit deja de şase ori evenimentul din mijlocul sezonului, ultima dată în 2018. All-Star Game din 2024 este programat la 18 februarie la Indianapolis, iar ediţia din 2025 va avea loc la San Francisco, pe terenul celor de la Golden State Warriors.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.