Aaron Gordon, component al echipei Denver Nuggets, a suferit răni provocate de muşcături de câine la nivelul feţei şi al mâinii în ziua de Crăciun. Sportivul de 28 de ani a explicat cum s-a produs incidentul într-un interviu pentru Denver Post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Iubesc câinii. Am avut câini toată viaţa mea. Dar pentru că suntem plecaţi foarte des, tata are grijă de el, iar eu nu pot să-l dresez cum trebuie. Dar mă descurc. Totul este în regulă", a declarat americanul pentru Denver Post.

"Este un pic jenant, dar nu atât de jenant încât să nu pot vorbi despre asta", a continuat Aaron Gordon, care a revenit duminică la antrenamente după ce a lipsit două meciuri. El se simte apt să joace luni seară împotriva celor de la Charlotte Hornets. "Am mai jucat cu copci la mână, aşa că nu este nimic nou pentru mine", a spus Gordon.

"Nu beau foarte mult în timpul sezonului. Probabil că am băut un pic prea mult lichior de ouă. M-am jucat cu câinele meu, iar el a devenit puţin prea agitat şi s-a năpustit asupra mea. M-a muşcat", a continuat Gordon. "Am încercat să îl împing şi m-a muşcat de mână".

Câinele, din rasa rottweiler, este un "câine bun", a mai spus Gordon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.