Fosta jucătoare Martina Navratilova consideră că favorită la Wimbledon este Serena Williams, iar liderul mondial Simona Halep a scăpat de presiunea de a nu fi câştigat un grand slam şi ar trebui să poată juca la cel mai înalt nivel al său. “Sper că nu a petrecut prea mult (după Roland Garros)!”, a notat Navratilova în analiza sa de pe site-ul wtatennis.com, înainte de Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Simona nu a câştigat Wimbledon-ul, dar odată cu succesul său la Paris a scăpat de presiune. Acum, că nu mai are presiunea de a nu fi câştigat un grand slam, ar trebui să poată juca tenisul său cel mai bun. Sper doar că nu a petrecut prea mult!”, a scris Martina Navratilova.

Ea a precizat că Serena Williams este favorite sa pentru câştigarea turneului de la Wimbledon, deşi ocupă locul 183 în clasamentul WTA. “Clasarea sa este total irelevantă. Indiferent ce spune computerul, Serena nu este de fapt a 183-a jucătoare din lume. Ea este pe acel loc pentru că a născut, iar acestaeste abia al patrulea său turneu de la revenire. Ar putea să fie locul 1.000 în lume şi tot aş considera-o favorite mea”, a adăugat Navratilova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.