Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis, ca urmare a incidentelor de la meciul dintre naţionalele under 21 ale României şi Croaţiei, de la Campionatul European, ca FRF să primească o amendă de 2.000 de euro şi ca reprezentativa de tineret să joace următoarea partidă de acasă cu stadionul parţial închis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După meciul din data de 18 iunie, câştigat de tricolori cu scorul de 4-1, federaţia română a fost vizată de proceduri disciplinare pentru folosirea de dispozitive pirotehnice, aruncarea unor obiecte şi comportament rasist.

FRF a fost amendată cu 2.000 de euro pentru aruncarea de obiecte şi folosirea de dispozitive pirotehnice.

Ca urmare a comportamentului rasist al fanilor, naţionala under 21 va juca următorul meci de acasă sub egida UEFA cu stadionul parţial închis. FRF va trebui să informeze UEFA, cu cel puţin 30 de zile înainte de meci, ce sectoare ale arenei vor fi închise (cel puţin 2.000 de locuri).

În plus, la următorul meci va trebui să fie afişat un banner cu mesajul #EqualGame” şi cu logo-ul UEFA.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.