Naţionala U19, pregătită de Adrian Dulcea, şi-a luat revanşa în faţa Israelului, după ce a câştigat cu 3-1, al doilea meci amical din cadrul stagiului de pregătire în Ţara Sfântă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primul meci dintre cele două reprezentative, disputat duminică, Israelul s-a impus cu 2-1 după ce, la pauză România avea 1-0 pe tabelă, graţie golului reuşit de Enes Sali.

 

În meciul revanşă, disputat marţi, israelienii au deschis scorul în minutul 32 după o execuţie perfectă a numărului 7, Porat Ayash. România a reuşit egalarea în minutul 44 după acţiunea iniţiată de Enes Sali, continuată cu Alexandru Stan şi finalizată de acelaşi Sali.

România a trecut în avantaj pe tabelă în minutul 66 după ce Alexandru Stan a profitat de o eroare în apărarea gazdelor şi a marcat pentru 2-1.

Scorul final, 3-1 pentru naţionala noastră, a fost stabilit de reuşita lui Codrin Cărăuşu, din minutul 90.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.