Naţionala U18 a României, pregătită de Ion Marin, a jucat două partide amicale contra Republicii Moldova într-un stagiu de pregătire care a avut loc la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După victoria cu 2-0 din prima partidă, tricolorii au cedat cu 2-4 în cel de-al doilea meci, disputat la Centrul Naţional de Fotbal Buftea. Deşi a revenit de la 0-1 prin golurile lui Păcuraru şi Kodor, naţionala antrenată de Ion Marin a luat rapid două goluri cu un sfert de oră înainte de final, iar apoi a mai cedat o dată în minutul 82.

Au fost primele meciuri de pregătire pentru generaţia care va reprezenta România la Campionatul European U19 din 2025, unde ţara noastră este calificată direct din postura de ţară gazdă.

ROMÂNIA U18: 1. Rafael Munteanu – 2. Alin Chinteş 3. Darius Fălcuşan, 6. Matei Marin, 16. Alexandru Brumă – 11. David Păcuraru, 5. Paul Ciupei, 18. Luca Szimionaş, 10. Răzvan Florea – 9. Ioan Vermeşan – cpt, 7. Ianis Tarbă. Selecţioner: Ion Marin

Rezerve: 12. Matei Goga – 4. Tommaso Nistor, 13. Bogdan Bacalu, 14. Alexandru Ureche, 15. Tudor Pojar, 17. Ionuţ Cercel, 19. Jason Vescan-Kodor, 20. Mario Preda, 21. Luca Nagy



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.