Jucătorii din naţionala Spaniei au ţinut un minute de reculegere, miercuri seară, pe Arena Naţională, în memoria fostei sportive Blanca Fernandez Ochoa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotbaliştii au omagiat-o pe Fernandez Ochoa înainte de antrenamentul oficial în vederea partidei cu România, din preliminariile Euro-2020.

Garda Civilă spaniolă a găsit, miercuri, în zona La Penota din comunitatea autonomă Madrid, cadavrul fostei sportive Blanca Fernandez Ochoa. Un vecin a fost cel care le-a spus autorităţilor că s-a întâlnit cu Blanca Fernandez Ochoa în urmă cu câteva zile şi aceasta i-a spus că urma să se plimbe în zona respectivă.

Fosta schioare, care avea 56 de ani, a fost văzută ultima dată la 24 august. La 29 august, familia sa a declarat-o dispărută.

Blanca Fernandez Ochoa a participat la patru ediţii ale Jocurilor Olimpice de iarnă, în perioada 1980 – 1992 şi a câştigat medalia de bronz la slalom, în 1992, la Albertville.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.