Naţionala României, care a remizat vineri cu Norvegia, la Oslo, scor 2-2, s-a deplasat sâmbătă în Malta, pentru următoarea confruntare din preliminariile Campionatului European din 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La capătul unui zbor de aproape patru ore, delegaţia României a fost întâmpinată în La Valletta de o vreme extrem de caldă, 34 de grade la ora locală 15.00, notează frf.ro.

Au lipsit Romario Benzar, care a revenit acasă în urma unui deces în familie, şi Dragoş Grigore, suspendat după ce în partida cu Norvegia a primit al treilea cartonaş galben din preliminarii.

Sâmbătă seara, naţionala are programată o şedinţă de pregătire, iar duminică, de la ora 18.00, va avea loc antrenamentul oficial, deschis reprezentanţilor media doar în primele 15 minute. Mai înainte, cu începere de la ora 17.30, selecţionerul Cosmin Contra împreună cu un jucător vor participa la conferinţa de presă premergătoare jocului cu Malta.

Partida Malta – România este programată luni, la ora locală 20.45 (21.45 în România), pe Stadionul Naţional Ta Qali. Se va putea vedea în direct la Pro TV şi va putea fi ascultată live la Radio România Actualităţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.