Jucătorii echipei Napoli îi vor aduce un omagiu lui Diego Maradona şi vor purta tricouri cu chipul stilizat al acestuia la următoarele trei meciuri din Serie A, marcând astfel un an de la moartea fostului idol al fanilor napoletani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chipul stilizat al lui Maradona va apărea pe aceste tricouri de colecţie la următoarele trei meciuri din Serie A, cu Hellas Verona duminică, la 21 noiembrie pe San Siro cu Inter Milano şi la 28 noiembrie, cu Lazio Roma.

Aceste tricouri vor fi scoase la vânzare în trei culori diferite şi doar în 1926 de exemplare pentru fiecare, cifră care face referire la anul înfiinţării clubului.

Diego Maradona a jucat la Napoli între 1984 şi 1991, devenind un adevărat idol în oraş. Numărul 10 purtat de el a fost retras de Napoli în urmă cu mai mulţi ani.

Fostul internaţional argentinian Diego Maradona a murit la 25 noiembrie 2020.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.