Primăria oraşului Napoli a decis să transmită pe un ecran gigant meciul Udinese - Napoli, care s-ar putea solda cu câştigarea titlului în Italia, după 33 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi, jucătorii lui Luciano Spalletti se deplasează la Udine, ocupanta locului 13, pentru etapa a 33-a a campionatului italian, o deplasare la care sunt aşteptaţi aproximativ 10.000 de fani napoletani - aproape jumătate din capacitatea Stadio Friuli - în ciuda deplasării lungi (840 km pe şosea între cele două oraşe).

Napoli va transmite meciul pe un ecran gigant pe stadionul Maradona pentru a le permite fanilor săi să fie aproape de jucători, dar de la distanţă.

O remiză va fi suficientă pentru ca Napoli să câştige al treilea Scudetto din istoria sa, primul după 1990, când echipa era condusă de Diego Maradona.

Titlul ar putea fi asigurat chiar miercuri seară, dacă Lazio Roma, ocupanta locului doi, nu reuşeşte să învingă Sassuolo, locul 11.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.