Cotidianul Gazzetta dello Sport anunţă că preşedintele clubului Napoli, Aurelio De Laurentiis, le va plăti jucătorilor săi 10 milioane de euro dacă se califică în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, marţi seară, cu FC Barcelona (1-1 în prima manşă).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un loc în sferturi de finală ar garanta practic un bilet la Cupa Mondială a Cluburilor din 2025.

Potrivit Gazzetta dello Sport, următoarea ediţie a acestui mini-campionat, care va dura o lună în Statele Unite, garantează un cec în valoare de 50 de milioane de euro doar pentru participare.

De aceea, preşedintele celor de la Napoli le-a promis jucătorilor săi o primă totală de 10 milioane de euro dacă vor învinge Barcelona, potrivit ziarului italian.

Aurelio De Laurentiis a vizitat centrul de antrenament după remiza de vineri cu Torino, pentru a sublinia importanţa întâlnirii cu catalanii. Echipa sa se află în continuare pe locul 7 în Serie A, la 7 puncte în spatele Bolognei, locul 4 şi ultima care se califică în Liga Campionilor.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.