Jucătoarea Naomi Osaka a declarat, după ce a câştigat US Open, că atunci când a îmbrăţişat-o pe Serena Williams, idolul său, s-a simţit din nou ca un copil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Când am îmbrăţişat-o pe Serena la fileu, m-am simţit din nou ca un copil. Când eram mică am scris o compunere despre ea în clasa a treia. Am spus: ‘Vreau să fiu ca ea’. Îmi voi aminti mereu de Serena pe care o iubesc. A fost foarte drăguţă cu mine la fileu şi pe podium”, a spus Osaka.

“Cred că poate în câteva zile îmi voi da seama ce am reuşit. Am simţit că nu trebuie să mă las copleşită de emoţii, doar să mă concentrez să joc tenis pentru că asta m-a adus la acest punct”, a mai afirmat Naomi Osaka.

Jucătoarea japoneză Naomi Osaka, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 20, a câştigat, sâmbătă, turneul US Open, învingând-o în finală pe americanca Serena Williams, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 17, scor 6-2, 6-4.

Trofeul de sâmbătă este primul de grand slam pentru Naomi Osaka.

Diferenţa de vârstă de 16 ani şi 20 de zile dintre Williams (36 de ani) şi Osaka (20 de ani) este a doua din istoria finalelor US Open, după cea de la ediţia din 1991, când în ultimul act s-au întâlnit Monica Seles şi Martina Navratilova, între care diferenţa de vârstă este de 17 ani şi 45 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.