Nadia Comăneci şi Mihai Covaliu au semnat la Lausanne, în Casa Olimpică, pe peretele desemnat olimpicilor. Cei doi campioni olimpici au primit Diploma Oly din partea preşedintelui CIO Thomas Bach.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Sunt mândru să primesc recunoaştere pentru contribuţia mea ca sabrer dublu medaliat olimpic, aur la JO Sydney 2000 şi bronz la JO Beijing 2008. Cele 4 ediţii de Jocuri la care am participat ca sportiv, din 1996 în 2008, plus cele două în care am participat ca antrenor, argint cu echipa la JO Londra 2012, plus cea de la JO Rio 2016, au fost cele mai frumoase experienţe din cariera mea" , a punctat momentul Mihai Covaliu, preşedinte COSR.
 
 
Nadia Comăneci este cea mai medaliată sportivă din România la Jocurile Olimpice. Nadia a câştigat la două ediţii de Jocuri, Montreal 1976 şi Moscova 1980, 9 medalii: 5 de aur, 3 de argint, 1 bronz.
 
 


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.