Fosta gimnastă Nadia Comăneci a postat, duminică, un mesaj după decesul lui Ilie Balaci, ea notând că acesta a fost “o mare legendă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O mare legendă s-a stins din viaţă. Unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului românesc! Odihneşte-te în pace, Ilie Balaci!”, a scris Nadia Comăneci.

Fostul internaţional Ilie Balaci a decedat, duminică, la Craiova, la vârsta de 62 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.