Rafael Nadal, liderul ATP, a declarat că în timpul inundaţiilor din această lună din Insulele Baleare, soldate cu 13 decese, el era acasă, la şase kilometri de locul catastrofei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a precizat că printre victime se numără şi două persoane pe care le cunoştea, relatează Le Figaro. Jurnalul scrie că Nadal a deschis porţile academiei sale din Manacor pentru a-i ajuta pe cei afectaţi de inundaţii şi chiar i-a ajutat pe proprietarii unui garaj să evacueze apa.

“Catastrofa s-a produs la şase kilometri de mine. Eram acasă în acele momente. Şi ploaia nu se mai opera. Au existat victime, între care şi o mamă şi fiul său, pe care îi cunoşteam, rudele unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei. Am trăit totul din interior. Este aproape imposibil să îţi revii după aşa ceva. Singurul lucru pe care îl poţi face este să încerci să îi ajuţi să găsească tot ce au pierdut. Am încercat să facem ceva pentru a strange bani pentru cei care au pierdut totul. Au fost zile foarte dificile. A suferit toată lumea acolo, unde locuiesc. Şi atunci când se pierd şi vieţi, este foarte trist”, a spus Rafael Nadal.

Nadal a anunţat zilele trecute că va juca la 7 decembrie un meci demonstrativ în beneficiul victimelor inundaţiilor din Insulele Baleare.

Rafael Nadal s-a născut la Manacor, în Insulele Baleare, lovite de inundaţii în această lună. În inundaţii au murit 13 persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.