Spaniolul Rafael Nadal, liderul ATP, a anunţat, miercuri, că nu va participa la turneele din China, pentru a se recupera după problema la genunchi care a dus la abandonul său în semifinalele US Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“După cum ştiţi, a trebuit să abandonez în semifinalele US Open şi luni am fost la Barcelona pentru a evalua, alături de medici, starea genunchiului meu. Problemele la genunchi nu sunt ceva nou, însă am decis împreună cu echipa medicală şi tehnică să nu particip la turneele din Asia, pentru a mă reface la genunchi aşa cum am făcut-o mereu. Regret că nu pot fi alături de toţi fanii din China, care sunt foarte mulţi, şi de organizatorii turneelor de la Beijing şi de la Shanghai”, a notat Nadal pe Facebook.

Turneul de la Beijing este programat în perioada 1-7 octombrie, iar cel de la Shanghai între 7 şi 14 octombrie.

Rafael Nadal este lider în clasamentul ATP, cu 8.760 de puncte, cu 1860 mai multe decât ocupantul locului doi, elveţianul Roger Federer, şi cu 2.315 mai multe decât sârbul Novak Djokovici, locul 3 mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.