Antrenorul Adrian Mutu a declarat, vineri seară, că FCU Craiova a încercat să joace cu personalitate şi crede că jucătorii săi vor face grea multor echipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am întâlnit campioana României, am încercat să jucăm cu personalitate, să ţinem de minge. A fost un meci spectaculos, mă bucur că au revenit de la 0-2, dar mai trebuie ritm. Am unii jucători în spate cu pregătirea, dar pe viitor sper să fie bine..Mi-a plăcut cum a jucat echipa în unele momente. Încet-încet ne vom forma identitatea noastră ca joc. Dacă vom juca la fel, cum ambiţie ca acum, vom face viaţă grea multor echipe. Cu Dinamo este un meci special, sper să fim pregătiţi sută la sută", a declarat Mutu, la Digisport.

Campioana CFR Cluj a debutat cu victorie în noul sezon al Ligii I, după ce a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-2), echipa FCU Craiova, nou promovată în prima ligă.

Pentru CFR Cluj au marcat Deac '10, Tahiri '12 şi Petrila '75, iar pentru FCU Craiova au punctat Bauza '22 şi Baeten '33.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.