Lionel Messi şi Sergio Busquets se alătură echipei Inter Miami pentru a fi competitivi, nu ca să fie în vacanţă, a declarat noul antrenor al formaţiei din Major League Soccer (MLS), Gerardo Martino, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnicianul în vârstă de 60 de ani i-a antrenat pe Messi şi Busquets la Barcelona în sezonul 2013-2014, înainte de a antrena Argentina în perioada 2014-2016.

Messi, în vârstă de 36 de ani, de şapte ori câştigător al Balonului de Aur, a ales să nu-şi prelungească acordul cu Paris Saint-Germain, şi se va reîntâlni cu fostul coechipier de la Barca, Busquets, care a petrecut 18 ani pe Camp Nou.

Martino a declarat joi, în conferinţa sa de presă de prezentare, că atât Messi, cât şi Busquets au vorbit cu el despre venirea la Miami pentru a reuşi performanţe.

"Acest lucru ni se întâmplă chiar şi la nivel personal; uneori asociem Statele Unite, Miami, vacanţe - nu este vorba de asta.", a adăugat el. "Vrem să fim competitivi... nu sunt fotbalişti care vor veni aici pentru a nu fi competitivi".

Martino a declarat că a început discuţiile cu echipa deţinută în coproprietate de David Beckham chiar înainte ca Messi şi Busquets să-şi confirme venirea.

El l-a înlocuit pe Phil Neville după ce fostul fundaş al echipei Manchester United a fost demis în urma unei serii dezastruoase de 10 înfrângeri şi cinci victorii care a lăsat echipa pe ultimul loc în Conferinţa de Est.

Messi este aşteptat să debuteze pentru Miami la 21 iulie, într-o confruntare din Leagues Cup împotriva formaţiei mexicane Cruz Azul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.