Tehnicianul echipei Concordia Chiajna, Dorinel Munteanu, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, că este nemulţumit de prestaţia jucătorilor pe care i-a trimis după pauză pe teren şi că va discuta cu oficialii clubului despre această situaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu este primul gol pe care îl iau din fază fixă, voi discuta cu jucătorii pentru că nu poţi să tratezi aşa o situaţie statică. Puteam să marcăm şi noi, dar ne trebuie mai mult curaj. Sunt nemulţumit de jucătorii pe care i-am trimis după pauză pe teren. Voi discuta cu conducerea despre acest lucru. Unii dintre jucători trebuie să-şi schimbe atitudinea. Nu se poate aşa ceva la o echipă pe care o antrenez eu. Ei nu fac nicio diferenţă. Mă îngrijorează acest lucru”, a spus Dorinel Munteanu, la Telekom Sport.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Djokovic, în minutul 23.

În minutul 90+3, de la CFR Cluj a fost eliminat Juan Culio, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.