Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Gheorghe Mulţescu, a declarat, sâmbătă, după meciul cu CSM Politehnica Iaşi, pierdut cu scorul de 1-2, că s-ar putea despărţi de formaţia giurgiuveană, decizia urmând să fie luată de conducerea clubului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din ce am discutat, mai mult ca sigur după etapa asta... Aşa mi s-a spus, că dacă nu fac patru victorii din patru... Am avut o şedinţă, s-au pierdut multe meciuri, am pierdut în faţa primelor echipe din clasament, s-a mai acceptat, dar acum nu se mai acceptă. Dacă obiectivul este în pericol, play-off-ul… Aşa am discutat, nu ştiu dacă se va materializa sau nu. Eu am văzut că la fiecare meci avem ocazii de gol şi facem aceleaşi greşeli", a spus Gheorghe Mulţescu la Digi Sport.

Mulţescu se află la conducerea tehnică a echipei Astra Giurgiu din 2 septembrie. De atunci, formaţia giurgiuveană a înregistrat trei victorii şi cinci înfrângeri în Liga I. În ultimele şase etape, Astra a obţinut o singură victorie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.