Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Gheorghe Mulţescu, a declarat, vineri seară, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 0-3, că formaţia sa ar fi meritat un penalti în prima repriză. El a menţionat că până la urmă s-a văzut diferenţa de forţă de joc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E un moment greu. Şi o perioadă, grea, cu jocuri grele, cu adversari puternici. A trebuit să fac improvizaţii ca să blocăm zona centrală. Lucrurile au fost echilibrate în prima repriză, cu un plus pentru noi. Dar am făcut multe greşeli de preluare, lucruri care nu sunt chiar de Liga I. În repriza a doua a trebuit să îi schimb pe jucătorii care nu construiau. Greşeau foarte mult. Lucrurile s-au aşezat. Am primit nişte goluri pe nişte greşeli… În repriza a doua, după vreo 20 de minute lucrurile s-au clarificat. În prima repriză meritam un gol, meritam şi penalti. Una peste alta, diferenţă de forţă de joc”, a spus Mulţescu la Digi Sport.

Gheorghe Mulţescu a vorbit şi despre faptul că Denis Alibec va rata următorul meci, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene: “Alibec sigur că ne va lipsi. E jucătorul nostru cel mai valoros, dar încercăm să-l înlocuim”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia Universitatea Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Mitriţă ’38, Cicâldău ’62 şi Koljic ’72.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.