Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Gheorghe Mulţescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 1-2, că golul din minutul 2 a fost anulat eronat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

"După ce ne-am confruntat cu atâtea probleme, vreo 5-6 accidentări, jucători suspendaţi... ne-a fost greu să aliniem 11 jucători competitivi, ca să nu mai zic de rezerve. Cu toate acestea, am început bine şi am avut un gol valabil, după părerea mea. Am mai văzut aşa ceva în anii '70. Arăta, apoi făcea cu mâna invers, ca la balet. Dacă dai fault, arăţi jos. Eu cred că nu a fost fault. După aceea, s-a văzut că jucătorii de la CFR Cluj sunt experimentaţi şi au atâtea meciuri împreună", a spus Gheorghe Mulţescu la Digi Sport.

Întrebat dacă a primit vreo explicaţie pentru nevalidarea golului din al doilea minut, Mulţescu a răspuns: "Pe timpuri era Mărin cu Sucă şi ziceau: 'D-aia'. Şi eu cred că d-aia. Sunt interese prea mari, sus acolo. Acolo se împart bucatele. E greu să ajungi acolo".

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ţucudean ‘45+1 şi Moutinho ’55. Pentru Astra a înscris Zoua, în minutul 89.

Llullaku a trimis mingea în poarta apărată de Arlauskis, în minutul 2, dar golul a fost anulat de centralul Ovidiu Haţegan pentru fault în atac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.