Fostul fotbalist al echipei Bolton Fabrice Muamba, care s-a retras din activitate după ce a suferit un atac de cord în timpul uni meci, a afirmat că ar fi îngrijorat de o probabilă revenire a lui Christian Eriksen pe teren, în Premier League, informează The Times.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La fel ca toată lumea sunt încântat de posibila revenire a lui Christian, dar, din motive pe care le înţelegeţi sunt şi temător. Eu am fost victima unui stop carldiac în timpul unui meci şi îmi este greu să-l mai văd pe Christian pe teren. Aş fi tare îngrijorat pentru el", a declarat Muamba.

Eiksen nu a mai jucat de  7 luni, după ce i s-a făcut rău la meciul Danemarcei cu Finlanda, de la Euro-2020, iar de atunci i s-a implantat un defribillator subcutanat pentru reglarea ritmului cardiac.

Ca urmare a acestui defribilator, Eriksen nu mai poate evolua în Italia.

Potrivit presei engleze, Brentford i-ar fi propus lui Eriksen un contract până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Eriksen a mai jucat în Anglia, la Tottenham, în perioada 2013/2020.

La 17 martie 2012, Fabrice Muamba a suferit un atac de cord la un meci Bolton Wanderers - Tottenham Hotspur, din Cupa Angliei. Inima sa s-a oprit atunci timp de 78 de minute. După acest incident, Muamba s-a retras din activitatea de fotbalist.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.