Americanul Nicky Hayden, care a încetat din viaţă la 22 mai, la vârsta de 35 de ani, a fost omagiat, duminică, pe circuitul Mugello, cu 69 de secunde de reculegere, urmate de aplauze, înaintea cursei de Moto3 din cadrul Marelui Premiu al Italiei, a şasea etapă a Campionatului Mondial de motocislim viteză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piloţii şi toţi cei prezenţi la circuit i-au adus un omagiu lui Hayden la linia de start a circuitului, în faţa unui panou cu mesajul "#RideOnKentuckyKid" şi a motocicletei Repsol Honda RC 211 V cu care Hayden a câştigat titlul mondial în 2006 la MotoGP.

Nicky Hayden, care a concurat cu numărul 69 în Campionatul Mondial, a încetat din viaţă luna trecută, a cinci zile după ce a suferit un accident grav în Italia. Hayden se afla pe bicicletă pe drumul dintre Tavoleto şi Riccione, de lângă staţiunea Rimini, în momentul în care a fost lovit de o maşină. El a suferit răni grave în zona capului şi pieptului şi în ultimele zile ale vieţii sale a fost în comă indusă.

Hayden a câştigat titlul mondial la motociclism viteză, clasa MotoGP, în 2006, cu Honda.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.