Ploaia a provocat duminică oprirea definitivă a Marelui Premiu al Thailandei la Moto2, câştigat de italianul Tony Arbolino, care a parcurs doar opt din cele 24 de tururi programate iniţial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înainte de începerea cursei, cu 13 minute întârziere, conducerea circuitului a decis să reducă distanţa cu o treime, de la 24 la 16 ture. Dar pista alunecoasă, care a provocat mai multe căderi, i-a determinat să fluture steagul roşu, sinonim cu revenirea la standuri pentru piloţi.

Italianul Tony Arbolino, primul la momentul întreruperii, a câştigat aşadar în faţa cehului Filip Salac şi a spaniolului Aron Canet.

Arbolino şi ceilalţi concurenţi câştigă doar jumătate din punctele puse în joc pentru campionatul mondial, deoarece acest lucru este prevăzut atunci când două treimi din distanţa cursei nu sunt acoperite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.