Formaţia Ludogoreţ Razgrad a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-1, cu echipa Levski Sofia, într-un meci din play-off-ul campionatului Bulgariei, în care Cosmin Moţi a înscris un gol din penalti şi Dragoş Grigore a fost eliminat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Moţi a transformat un penalti în minutul 50. Pentru oaspeţi a înscris Milanov, în minutul 72.

Grigore a primit un cartonaş galben în minutul 12 şi încă unul în minutul 70, fiind astfel eliminat. De la gazde a fost eliminat şi Anicet, în minutul 85, tot după două cartonaşe galbene.

Şi oaspeţii au avut un eliminat, pe Ivanov, însă imediat după startul reprizei a doua (’47).

La Ludogoreţ, Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru au fost integralişti. Grigore a fost titular, la fel şi Adrian Popa, schimbat în minutul 63. Popa a primit un cartonaş galben cu cinci minute înainte de înlocuire.

Ludogoreţ este lider în clasament, cu 73 de puncte, iar Levski este pe trei, cu 66. Poziţia a doua este ocupată de ŢSKA Sofia, care are 72 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.