Fosta jucătoare Montse Tomé a fost numită marţi în funcţia de selecţioner al naţionalei feminine de fotbal a Spaniei, în locul lui Jorge Vilda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La câteva ore după demiterea lui Jorge Vilda, antrenorul naţionalei feminine a Spaniei, în urma „afacerii Rubiales”, Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) a anunţat numele noului selecţioner. Este vorba de Montserrat ”Montse” Tomé, care a fost secundul lui Vilda.

Montse Tomé (41 de ani) a jucat ca mijlocaş şi a trecut  inclusiv pe la FC Barcelona.

Ca antrenoare, Tomé a fost second al lui Jorge Vilda din 2018, iar în parallel s-a ocupat de selecţionata feminină U17 a Spaniei.

Tomé devine prima femeie care ocupă funcţia de selecţioner al naţionalei feminine spaniole şi îşi va face debutul cu două meciuri din Liga Naţiunilor, programate pe 22 septembrie, împotriva Suediei, şi 26 septembrie, împotriva Elveţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.