Formaţia Montpellier a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Nimes, într-un meci din etapa a opta a campionatului Franţei, întrerupt de două ori, timp de peste jumătate de oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Oyongo ’29, Delort ‘45+10 (penalti) şi Laborde ’78.

Meciul a fost întrerupt şase minute după deschiderea scorului, o balustradă din spatele porţii apărate de portarul oaspeţilor cedând sub presiunea suporterilor. Mai mulţi fani au căzut la pământ, iar doi au fost răniţi uşor.

Potrivit L’Equipe, a doua întrerupere, de aproape 30 de minute, a avut loc după marcarea celui de-al treilea gol. Forţele de ordine au intervenit pentru a evita ca fanii să invadeze terenul şi mai mulţi oficiali şi fotbalişti au făcut apel la calm.

Tot duminică, Rennes a remizat cu Toulouse, scor 1-1. Au marcat Niang ’70 (penalti) pentru gazde, respectiv Todibo ’88. În minutul 44, de la Toulouse a fost eliminat Iseka.

Partida Lille – Olympique Marseille are loc de asemenea duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.