Sportiva Andreea Grecu a avut o evoluţie bună la întrecerea din circuitul Cupei Mondiale de monobob, după ce a fost aproape de podium la Winterberg, în Germania, unde au fost la start cele mai bune sportive din lume, inclusiv campioana olimpică de la Beijing 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Manşa întâi a costat-o pe Andreea clasarea pe podium, după un start de top 3, Andreea a avut câteva greşeli în partea a doua a traseului şi a terminat a 8-a, cu 1:00.02. A doua manşă a fost excelentă,, al treilea timp de reacţie la start şi al doilea timp de coborâre, 59.80, înaintea campioanei olimpice Kaillie Humphries. Doar germanca Laura Nolte a fost mai rapidă decât Andreea.
 
Cu un total de 1:59.82, Andreea a terminat a 6-a în clasamentul competiţiei şi a primit 176 de puncte.
 
Cealaltă sportivă a României, Georgeta Popescu, campioana olimpică de tineret de la Lausanne 2020, a terminat a 14-a, cu 2:01.75.
Podiumul a fost ocupat de Laura Nolte (GER), Kaillie Humphries (USA) +0.18, Kim Kalicki (GER) +0.19, urmate de 4 Lisa Buckwitz (GER) +0.23, 5 Breeana Walker (AUS) +0.26, 6 Andreea Grecu (ROU) +0.28.
 
Sâmbătă are loc şi întrecerea masculină de bob 2 persoane, echipajul Mihai Tentea- Mihai Păcioianu este la start pentru România.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.