Perechea Monica Niculescu/Abigail Spears (România/SUA) a fost eliminată, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu a turneului Miami Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Niculescu şi Spears au fost învinse de  echipa Samantha Stosur/Shuai Zhang (Australia/China), cap de serie numărul 6, scor 6-3, 6-7 (4), 10-6, într-o oră şi 41 de minute. Învingătoarele vor juca în semifinale cu perechea Hao-Ching Chan/Latisha Chan (Taiwan), cap de serie numărul 8.

Miercuri joacă în sferturile de finală şi cuplul Raluca Olaru/Darija Jurak (România/Croaţia), care întâlneşte perechea Victoria Azarenka/Ashleigh Barty (Belarus/Australia).

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 57.000 de dolari şi 215 puncte. Dacă vor ajunge în semifinale, Olaru şi Jurak vor obţine 111.860 de dolari şi 390 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.