Jucătoarea Monica Niculescu, locul 144 WTA, a fost eliminată, miercuri, în primul tur al turneului de la Nottingham, cu premii de 250.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Niculescu a fost învinsă de sportiva germană Tatjana Maria, numărul 56 mondial şi cap de serie 9, scor 6-1, 3-6, 7-6 (3). Meciul a durat două ore şi cinci minute.

Tot miercuri, Elena-Gabriela Ruse, locul 211 WTA, venită din calificări, a acces în optimi trecând în primul tur de favorita 10, rusoaica Evghenia Rodina, numărul 76 mondial, scor 6-3, 6-3. În faza următoare, ea o va întâlni pe Viktorija Golubic (Elveţia, 85 WTA).

Cele două românce se află şi pe tabloul de dublu. Ele vor juca în runda inaugurală cu echipa Sharon Fichman/Miyu Kato (Canada/Japonia).

Premiul pentru participarea în primul tur la simplu este de 2.100 de dolari şi un punct, iar cel pentru optimi este de 3.400 de dolari şi 30 de puncte.

La dublu, pentru participarea în primul tur se acordă 960 de dolari şi un punct. Dacă se vor califica în faza următoare (sferturi), Niculescu şi Ruse vor primi 1.820 de dolari şi 60 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.