Fosta atletă Monica Iagăr a fost numită de Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, preşedinte interimar al Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, au declarat surse din cadrul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iagăr va ocupa această funcţie pe o perioadă de maximum şase luni. Ea îl înlocuieşte pe George Cosac, care a îndeplinit atribuţiile de preşedinte în perioada noiembrie 2015 – noiembrie 2016, acesta urmând să revină în funcţia de vicepreşedinte al CS Dinamo. Fostul tenismen preluase conducerea clubului după ce Elisabeta Lipă a devenit, în noiembrie 2015, ministru al Tineretului şi Sportului.

"Începând cu data de 25 noiembrie 2016, comisar-şef de poliţie Iagăr Monica a fost împuternicită pe o perioadă de şase luni, prin ordin al ministrului afacerilor interne, să îndeplinească atribuţiile postului de preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti. În vârstă de 43 de ani, Monica Iagăr a ocupat din 2009 până în prezent funcţia de şef Serviciu/Birou coordonare activităţi sportive din cadrul Centrului Cultural al MAI, structură subordonată Direcţiei Informare şi Relaţii Publice a MAI", se arată într-un comunicat al CS Dinamo.

În vârstă de 43 de ani, Iagăr a câştigat ca sportivă titlul european la săritura în înălţime în 1998, atât în sală, cât şi în aer liber. Este deţinătoarea recordului naţional, atât în sală (2,03 m / al şaselea rezultat mondial din toate timpurile), cât şi în aer liber (2,02 m) şi a fost finalistă la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, Sydney 2000 şi Atena 2004, şi la trei ediţii ale Campionatelor Mondiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.