Poloneza Iga Swiatek şi sportiva americană Coco Gauff au fost protagonistele unor momente emoţionante la finalul meciului pentru titlu la Roland Garros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cori "Coco" Gauff, de doar 18 ani, a izbucnit în plâns la finalul meciului pierdut, scor 1-6, 3-6.

Ea a mulţumit celor prezenţi pentru susţinere, iar apoi s-a adesat echipei sale: "Vă rog să mă iertaţi că nu am putut câştiga astăzi".

La 21 de ani, Iga Swiatek şi-a ţinut cu greu lacrimile în momentul intonării imnului Poloniei, iar apoi a mulţumit echipei sale, părinţilor şi surorii sale, aflată în ţara natală.

Iga a spus că, deşi a mai câştigat la Roland Garros, totuşi încă nu are experienţă la discursuri.

La final, ea a transmis şi un mesaj pentru Ucraina: "Fiţi puternici", moment în care toţi spectatorii din arenă au aplaudat minute în şir.

Poloneza Iga Swiatek, numărul 1 mondial, a obţinut al doilea titlu la Roland Garros, după ce a învins-o în finală pe sportiva americană Coco Gauff, cap de serie 18, scor 6-1, 6-3.

Swiatek a înregistrat a 35-a victorie consecutivă şi s-a impus după 68 de minute.

Ea mai câştigat turneul şi în 2020, când a trecut se Sofia Kenin.

Swiatek a ajuns la al şaselea turneu câştigat în acest an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.