Cântăreţi italieni şi ucraineni vor interpreta melodia Imagine a lui John Lennon, înaintea meciului din Serie A de la Torino, dintre Juventus şi Inter Milano, informează football-italia.net.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La partida de duminică, de la ora 21.45, cântăreaţa italo-braziliană Gaia Gozzi va forma pe teren un duet cu artista ucraineană Katerina Pavlenko, lidera trupei Go_A, înaintea meciului. Formaţia Go_A a reprezentat Ucraina la Eurovision în 2021.

Ele vor interpreta un cover al imnului anti-război al lui John Lennon, Imagine.

Conform unei hotărâri a Lega Serie A, toţi căpitanii echipelor poartă în acest week-end mesajul Pace pe banderole, acelaşi cuvânt apărând pe grafică şi pe bannere înainte de începerea jocurilor.

Regulile italiene privind COVID-19 au fost relaxate, astfel încât stadioanele sunt deschise la capacitate maximă pentru prima dată din martie 2020.

De asemenea, copiii au revenit pe arene, însoţindu-i de mână pe jucători la intrarea pe teren.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.