Atacantul egiptean Mohamed Salah va reveni la Liverpool pentru a se trata în urma accidentării la picior suferită în timpul Cupei Africii pe Naţiuni, au anunţat, duminică seară, clubul englez şi Federaţia egipteană de fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După noi teste efectuate asupra lui Mohamed Salah în ultimele ore şi în urma discuţiilor dintre staff-ul medical al echipei naţionale şi cel al lui Liverpool, s-a decis ca jucătorul să se întoarcă în Anglia după meciul cu Capul Verde de luni pentru tratament", a anunţat federaţia.

Forul a adăugat că îşi păstrează "speranţa că el va putea să se alăture echipei naţionale pentru semifinala Cupei Africii pe Naţiuni, dacă ne vom califica".

"Este logic" ca jucătorul să părăsească CAN, cel puţin temporar, pentru a fi monitorizat de echipa medicală a celor de la Liverpool, a declarat antrenorul german Jürgen Klopp, după victoria de duminică, scor 5-0, în faţa lui Bournemouth.

"Indiferent de durata absenţei sale, aşa vede toată lumea, aşa că este logic ca el să-şi facă reabilitarea cu noi sau cu echipa noastră medicală. Coasta de Fildeş este o ţară minunată, sunt sigur, dar nu avem pe nimeni de acasă acolo şi ei trebuie să aibă grijă de cei care joacă, aşa că vom vedea", a conchis el.



Vedeta faraonilor egipteni a suferit o accidentare la tendonul de la piciorul stâng, joi, împotriva Ghanei (2-2). Federaţia a confirmat deja retragerea sa pentru ultimul meci din Grupa B, contra Capului Verde, şi pentru eventualul meci din optimi, dacă Egiptul se va califica.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.