La cincisprezece luni de la numirea sa în funcţia de antrenor al lui DC United, Wayne Rooney părăseşte clubul din Washington, pe care nu a reuşit să îl conducă în play-off-ul MLS, în ciuda victoriei cu 2-0 în faţa lui New York City, sâmbătă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este momentul potrivit", a declarat Rooney (37 de ani), care a fost numit pe banca lui DC United în iulie 2022. ?Am făcut tot ce am putut pentru a duce acest club în play-offŢ, a precizat el.

"Am vorbit cu Wayne şi am căzut de acord că ar fi cel mai bine pentru noi să ne despărţim", a declarat copreşedintele DC United, Jason M. Levien, într-un comunicat, adăugând că decizia a fost rezultatul unei "înţelegeri reciproce" cu fostul internaţional englez, care a jucat pentru DC United timp de două sezoane, între 2018 şi 2020 (marcând 23 de goluri).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.