Fotbalistul englez Anton Walkes, care juca la Charlotte FC, a murit la vârsta de 25 de ani, la Miami,a anunţat clubul din campionatul nord-american de fotbal (MLS). Potrivit presei americane, jucătorul a murit în urma unui accident de barcă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa Charlotte face un cantonament de pre-sezon în Florida şi potrivit unui post local de eleviziune,  Walkes a fost găsit inconştient după accidentul care a avut loc miercuri. A fost resuscitat de paramedici din Miami înainte de a fi dus la spital, unde s-a declarat decesul.

„Suntem devastaţi. A fost un fiu, tată, partener şi coechipier minunat, a cărui abordare plină de bucurie asupra vieţii i-a atins pe toţi cei pe care i-a întâlnit”, a spus proprietarul clubului, David Tepper. „Anton i-a făcut pe cei din jurul lui oameni mai buni din toate punctele de vedere şi a reprezentat Charlotte FC la cel mai înalt nivel, pe teren şi în afara terenului. Va lipsi multor oameni, iar gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familia lui în această perioadă sfâşietoare", a adăugat el.

Fundaş, Walkes a fost format la Tottenham. El a trecut la Portsmouthului în 2018, după o primă perioadă în MLS, la Atlanta, sub formă de împrumut. S-a întors la clubul statul Georgia în 2020, unde a jucat un sezon, înainte de a fi transferat la Charlotte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.