Fotbalistul echipei CSU Craiova, Alexandru Mitriţă, a declarat după câştigarea Cupei României că se bucură pentru acest succes venit pentru olteni după 25 de ani. El este de părere că va fi “nebunie” la Craiova datorită obţinerii acestui trofeu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă bucur foarte mult în primul rând pentru că am câştigat un trofeu după 25 de ani. Am câştigat pentru întregul oraş, pentru toţi suporterii. Am avut două obiective, le-am îndeplinit. Presiunea a fost pe noi, din cauza suporterilor. După 25 de ani să duci un trofeu acasă… vă daţi seama că o să fie nebunie. Cu toţii am reuşit un lucru extraordinar. Ar fi ceva minunat pentru întreaga echipă să câştigăm Supercupa”, a spus Mitriţă la Pro X.

El a precizat că nu se gândeşte în acest moment la un eventual transfer. “Mă bucur că sunt foarte multe interese pentru mine, dar eu nu mă gândesc la un transfer, mă gândesc să mă bucur”.

CSU Craiova a câştigat, duminică, pe Arena Naţională din Capitală, a 80-a ediţie a Cupa României, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.